dinsdag 11 september 2007

Weer betutteling!


Kamer steunt huisverbod voor agressieve partner

DEN HAAG - Een meerderheid in de Tweede Kamer steunt een wetsvoorstel om agressieve partners tijdelijk uit huis te kunnen plaatsen. De fracties van CDA, PvdA en VVD spreken hun steun uit voor het plan van minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie), dat woensdag wordt besproken.
De nieuwe wet regelt dat bij dreiging van huiselijk geweld de agressor ten minste tien dagen uit huis kan worden geplaatst. In die periode mag de persoon in kwestie ook geen contact opnemen met het gezin dat in de woning achterblijft.


De aanpak creëert een adempauze en voorkomt dat het slachtoffer van huiselijk geweld daartoe de eigen woning moet verlaten.
Proef
Het ministerie van Justitie is een jaar geleden een proef begonnen met het tijdelijk huisverbod in de steden Amsterdam, Groningen en Venlo. Sindsdien zijn 56 huisverboden opgelegd.
Volgens Hirsch Ballin werkten de betrokkenen over het algemeen goed mee met de hulpverleners die zich in de kwestie mengden.
Landelijk
Momenteel wordt alles in gereedheid gebracht zodat het huisverbod landelijk kan worden ingevoerd. Naar verwachting kunnen alle gemeenten begin 2008 gebruik maken van de regeling.
CDA-Kamerlid Marleen de Pater constateert dat met de nieuwe wet kan worden ingegrepen voordat er slachtoffers vallen. Haar PvdA-collega Khadija Arib noemt de nieuwe wet "hard nodig".
"Zo komen we af van situaties waarin slachtoffers dubbel worden gestraft omdat ze hun huis moeten uitvluchten."
Kindermishandeling
Het CDA wil het middel ook zoveel als mogelijk inzetten tegen kindermishandeling. "Dan hoeft niet het kind de deur uit en krijgt het minder het gevoel zelf schuldig te zijn aan de situatie", aldus De Pater.
De VVD spreekt van een "door de bank genomen goed voorstel". "Wij hebben altijd meer op met het slachtoffer dan met de dader", aldus Kamerlid Fred Teeven.
Betrokken
Hij vraagt zich wel af of het Openbaar Ministerie niet meer betrokken moet worden bij het huisverbod. In het voorstel van Hirsch Ballin staat dat de burgemeesters het besluit nemen tot uithuisplaatsing.

Dat betekent een nieuwe bevoegdheid voor burgemeesters.

Straks kan je helemaal niets meer doen. Zelfs niet meer met je vinger zwaaien naar iemand om terecht te wijzen of je wordt opgepakt. Of uit huis geplaatst. Mooie woorden om je vrijheid te beperken.
De legale maffia zorgt zo voor ons dat we alleen nog maar mogen ademen en betalen.

Natuurlijk is huiselijk geweld niet toelaatbaar.
Maar waar ligt de grens dat overheid zich er niet mee moet bemoeien?



De overheid? Niet echt je beste vriend!!!!!



Samen!

Nederlanders willen samenwerking

Een kwart van de Nederlanders denkt dat Vlaanderen en Wallonië gescheiden moeten worden. Meer dan 70 procent wil een hereniging met Vlaanderen, terwijl liefst 85 procent pleit voor intensievere samenwerking. Het zijn enkele verrassende resultaten van een peiling in opdracht van de Nederlandse omroep RTL, die werd uitgevoerd naar aanleiding van de huidige politieke crisis tussen Vlaamse en Franstalige onderhandelaars. Het resultaat van de peiling was gisteren goed voor enkele telefoontjes van Nederlandse journalisten: wat het Vlaams Belang vindt van samenwerking of zelfs een fusie tussen Vlaanderen en Nederland? Het Vlaams Belang staat in de eerste plaats voor de onafhankelijkheid van Vlaanderen. Wij willen dat Vlaanderen met hoofdstad Brussel een onafhankelijke lidstaat van de Europese Unie wordt. Men kan niet ontkennen dat Nederlanders en Vlamingen heel wat gemeenschappelijke kenmerken vertonen: beiden spreken dezelfde taal, hebben voor een groot stuk dezelfde geschiedenis en dezelfde cultuurbedding. “Het ligt dan ook voor de hand dat wij in een tijdperk van Europese eenwording en mondialisering de handen in elkaar slaan om onze gezamenlijke belangen te verdedigen. Eens de Vlaamse onafhankelijkheid gerealiseerd, is het wenselijk dat wij komen tot een nauwere samenwerking tussen Vlaanderen en Nederland,” stelt het Vlaams Belang-programma. De Nederlandse peiling toont aan dat men ook in het buitenland inziet dat de Belgische constructie vastgeroest en op termijn onhoudbaar is. De Belgische machthebbers die hopen dat de internationale gemeenschap een stokje voor de Vlaams/Waalse boedelscheiding zal steken, houden hun wensen voor werkelijkheid.

Smerig links.

België is geen democratie 11.09.2007 14.05u -



Nadat de betoging tegen de islamisering van onze samenleving door Brussels burgemeester en islamosocialist Freddy Thielemans was verboden, werd vanmiddag een vreedzame protestactie aan het Brusselse Schumanplan met geweld uiteengeranseld. De bijzonder brutale – en Nederlandsonkundige – ordediensten pakten daarop verschillende parlementsleden van het Vlaams Belang op, waaronder Frank Vanhecke, Filip Dewinter en Luk Van Nieuwenhuysen.Tijdens het VRT-journaal moest ook journaliste Goedele Devroy erkennen dat de politie eerder te kennen had gegeven de kleinschalige protestactie te zullen toestaan én dat de manifestanten zich bijzonder rustig en geweldloos hadden gedragen. Vooral Vanhecke en Dewinter werden geslagen en geschopt door de politie – naar verluidt voor het gros agenten uit Luik – en hardhandig weggeleid. Net voor hij in het politievoertuig werd weggevoerd, riep Vlaams Belang-voorzitter Frank Vanhecke: “Is dit democratie? Is dit vrije meningsuiting?”

De buitenlandse pers heeft vandaag nog maar eens een fraai beeld gekregen van hoe democratie in België werkt.

Schandelijk Belgie!!

Vlaams Belang geschandaliseerd door beknotting vrije meningsuiting 11.09.2007 13.07u -

Naar aanleiding van de manifestatie tegen de islamisering van onze samenleving werden onder meer parlementsleden en militanten van het Vlaams Belang, die met een spandoek actievoerden aan het Brusselse Schumanplein, opgepakt en weggevoerd. De Nederlandsonkundige ordediensten traden bijzonder hardhandig op en staken niet onder stoelen of banken dat hun actie was ingegeven door het feit dat het om Vlaams-nationalisten ging.Onder de opgepakte manifestanten bevinden zich verschillende parlementsleden van het Vlaams Belang - onder meer partijvoorzitter Frank Vanhecke, Filip Dewinter en Luk Van Nieuwenhuysen - en een aantal Europese parlementsleden uit Frankrijk (Carl Lang) en Italië (Mario Borghezio). Het Vlaams Belang is geschokt en verontwaardigd door het totalitaire optreden van de Brusselse overheid. Anno 2007 wordt in de Europese hoofdstad Brussel het recht op vrije meningsuiting gefnuikt met intimidatie en geweld. Het Vlaams Belang zal in het nationale en Europese parlement protesteren en interpelleren over de schandelijke beknotting van de democratische rechten en vrijheden in dit land.

Tom Van Den Troost Perswoordvoerder

Laf Belgie!

Filip Dewinter opgepakt bij betoging Brussel.

Vlaams Belangleider Filip Dewinter is dinsdag in Brussel opgepakt bij een verboden betoging tegen de islamisering van Europa. Ook een ander kopstuk van Vlaams Belang, Frank Vanhecke, werd gearresteerd.
In totaal verrichtte de politie meer dan tien arrestaties op twee locaties bij het Europees Parlement en bij de Europese Commissie.


VERBODEN.

De demonstratie was door de burgemeester verboden uit vrees voor rellen met de allochtone gemeenschap.
De Belgische mobiele eenheid was met enige tientallen manschappen op de been. Dewinter protesteerde luidkeels toen hij werd afgevoerd. "Wij kanten ons tegen de islamisering van Europa", zei hij.



Kantekening hierbij is dat de lafhartige socialistische burgevader van Brussel islamieten wel toestemming geeft om te demostreren. Europa islamvrij is het motto van veel europeanen die de bedreiging wel realistisch onder ogen durven zien!!

Belgie is zeker toe aan vernieuwing van het staatsbestel.

Gooi de linkse troep eruit en wordt weer een eerlijke heerlijke vrije staat....

ERUIT! Goedzo.

Familie criminelen ook gedeporteerd

AMSTERDAM - De grootste partij van Zwitserland wil ook de familie van criminele allochtonen uitzetten. Criminaliteit onder vreemdelingen loopt de spuigaten uit en 'zodra de eerste tien gezinnen zijn uitgezet, zal de situatie onmiddellijk verbeteren'.

Oost, west, thuis best.....



Actualiteit Het vrije westen en de islam


Sinds de aanslagen van 11 september is de discussie over de rol van de islam in Europa meer dan ooit brandend actueel. Nadien waren er nog bloedige aanslagen in Madrid en Londen, er was de moord op Theo Van Gogh, er was de wereldwijde rel over de Deense Mohammedcartoons. De Amerikaanse filosoof Lee Harris schreef een beklemmend boek over de kwestie: “The Suicide of Reason – Radical Islam’s Treat to the West’ (uitgeverij Basic Books). Harris stelt in zijn boek dat het Westen al eeuwen de hoop koestert dat de islam uiteindelijk vanzelf zal veranderen en net zo modern, vredelievend en verdraagzaam zal worden als wij. De confrontatie met onze welvaart en onze vrijheid zou de moslims uiteindelijk (moeten) verleiden om afstand te nemen van hun tribale, achterophinkende cultuur. Maar dat is ijdele hoop, stelt Harris. Wij veranderen de islam niet. De islam verandert ons. In een bespreking wijst de bekende Nederlandse publicist Bart Jan Spruyt er op dat intimidatie en geweld in het Westen tot paniek en verwarring leiden, en steeds vaker tot toegeven aan de eisen en verlangens van (radicale) moslims (HP/De Tijd, 24.08.07).Het is niet alleen een clash van beschavingen en culturen, maar ook van mentaliteit, betoogt Spruyt: “Wij zijn trots op een rechtsstaat die ervoor zorgt dat alle conflicten niet meer op een gewelddadige wijze, maar via vreedzame procedures en arbitrage worden beslecht. We denken dat dit normaal is, en kunnen ons nauwelijks nog voorstellen dat het elders anders is. Maar in feite zijn wij in het Westen een eiland dat omringd wordt door een wereld waarin culturen domineren waarin niet onze ethische codes maar het recht van de sterkste en de wetten van de jungle heersen (…), waar mensen bereid zijn te sterven voor de handhaving van de eigen (religieuze) tradities.” “Nu we deze tribale cultuur van de islam ook in het vrije Westen hebben geïmporteerd, en we sinds een aantal jaren op hardhandige wijze met de diepste aard van die cultuur zijn geconfronteerd, zijn velen nog steeds naïef genoeg om alle problemen te ontkennen of te vergoelijken”, gaat Bart Jan Spruyt verder. “Zij denken dat fanaten door overreding en onderhandeling bij een kopje thee op andere gedachten te brengen zijn, of dat oproepen tot assimilatie de problemen zullen oplossen.”Lee Harris zegt dat de feiten aantonen dat ‘moslimmigranten geen enkele neiging vertonen om zich te assimileren. Wanneer zij zich in een andere cultuur vestigen, beginnen zij zelfs al snel te vragen om aanpassingen van die cultuur’.Helaas zijn velen in het Westen maar al te zeer bereid zich aan die eisen en verlangens aan te passen, besluit Bart Jan Spruyt. Al was het maar omdat ‘naïvisten’ en multiculturalisten hopen dat ze daarmee de vrede kunnen afkopen en de woede van de islamisten kunnen bedaren. Kijk maar naar het Brusselse verbod om vandaag te betogen tegen de oprukkende islamisering…