woensdag 12 september 2007

Toen weg. Nu weg!!



Dag op dag 321 jaar geleden: Beleg van Wenen 1686 -

In de winter van 1682 stond het Ottomaanse rijk op het hoogtepunt van zijn macht. Het strekte zich uit van de Perzische Golf in het oosten tot de Balkan en Hongarije in het noordwesten, van Egypte in het zuiden tot de Kaukasus in het noorden. En in 1683 rukte een reusachtig Ottomaans leger op naar het hart van Europa: de oude keizerlijke stad Wenen. Op 14 juli 1683 begon de omsingeling van de stad en werd alles in gereedheid gebracht voor een belegering. Intussen werd het omliggende platteland afgestroopt. In de zomerhitte brak in de omsingelde stad dysenterie uit en elke dag stierven tientallen mensen. Er waren niet genoeg troepen om de muren te verdedigen en iedereen werd onder de wapens geroepen: van handelaars over ambachtslieden, studenten tot dienaren van het keizerlijk hof. De verdedigers vochten met de moed der wanhoop tegen de overmacht. Na een belegering van meer dan een maand waren de Turken nog geen stap dichter bij de overwinning gekomen. Vanaf september begon de positie van de verdedigers echter steeds benarder te worden en waren vele vestingmuren reeds in ruïnes herschapen.Intussen naderden echter de ontzettingslegers van de Duitse keizer en de Poolse koning Sobieski. Op 12 september kwam het tot het grote treffen, waarbij het reusachtige Ottomaanse leger uiteindelijk vernietigend werd verslagen. De Turken sloegen op de vlucht en zouden nooit meer naar Wenen terugkeren. Het Ottomaanse rijk zou nog twee eeuwen blijven bestaan, maar die dag bij Wenen begon de geleidelijke aftakeling. De Turken zouden nooit meer Europese gebieden veroveren.

NAZI BELGIE ten top!

Effective Problem Solving in Europe
Mark d`Aviano
12 september 2007
In Brussel werd gisteren op 911 de vrijheid vertrapt; niet door moslimfundamentalisten, maar door hun handlangers: de socialisten en politiek correcten. De Orwelliaanse foto met de gesnoerde mond en EU bureau Solvit erboven, laat zien hoe Europa zijn problemen denkt op te lossen.(dank tipo) . En die problemen hebben natuurlijk niets met de Islam te maken; de Raad van Europa pleegt het verRaad van Europa.
Brussels Journal spreekt over de EUSSRPolice Grabs Flemings by the BallsAttack Of The StormtroopersVolgens de oude media kwamen er maar zo’n 200 betogers. Men verzwijgt dat honderden betogers die op weg waren naar de demonstratie zijn tegengehouden en zelfs gearresteerd.
Politieagenten uit Luik pakten de“vuile vlamingen” van het separatistische Vlaams Belang keihard aan. Blijkbaar waren er orders gegeven te kloppen op alles wat bewoog. De leugenaar Thielemans krigt nu een klacht wegens racisme aan de broek.Gates of Vienna heeft een aantal artikelen over de demonstratie, net als Politically Incorrect. Acht uur opgesloten vanwege het rechts-extremistisch voeren van de Israëlische vlag.Deze meisjes waren natuurlijk levensgevaarlijkGelukkig wist de politie daadkrachtig in te grijpenBert Deckers heeft een verslag en videoopnamen.Italië protesteert tegen de arrestatie van een parlementatiër.EU commissaris Frattini (Justitie, Vrijheid en Veiligheid) zei dat de demonstratie niet verboden had moeten worden.De politie gebruikte een paar Skinheads voor propaganda
Bart Debie noemt de Brusselse burgemeester terecht uitschot van het allerlaagste soort. Brussel is niet langer de hoofdstad van Europa, maar het kalifaat van Thielemans die met zijn schildknaap hoofdcommissaris Van Reusel de sharia aan het introduceren is.Björn Roose werd gearresteerd.Vlaamse kranten: GVA, Het Laatste Nieuws.De Franstalige Belgische TV liegt en bedriegt er op los.Volgens het VRT Nieuws had de politie gezegd dat ze de demonstratie ongemoeid zou laten. De verslaggeefster begreep het politieoptreden niet, want het zou het Vlaams Blok in de kaart spelen.Ook ‘s avonds suggereerde de Vlaamse TV dat een partijpolitieke afweging de inzet van politie mag bepalen. In plaats daarvan moet men natuurlijk veiligheid, evenredigheid en vrijheid van meningsuiting afwegen. De journaliste praatte zo de politieke corruptie goed. Iedereen in België lijkt dat maar normaal te vinden.
Het ergst vind ik dit verslag op GeenStijl:Om ongeveer 11:30 liep ik bij Brussel CS naar buiten. Zonder aankondiging werd ik bij mijn nekvel gegrepen en geboeid met tie-raps. De arrestatie kwam voor mij volledig onverwachts, ik was slechts een eenvoudige passant. De agent die mij arresteerde sprak geen Nederlands ondanks dat Brussel in het officieel Nederlandstalige gebied ligt. Ik sprak hem aan met zaadgorgelende grafkankerjood met een jostibek, dat leek hij wel te begrijpen, krijg je dan wel op eens verwijten.De arrestatie verliep nogal slordig en ik was nog steeds in bezit van mijn mobile telefoon. Zonder veel nadenken belde ik mijn advocaat in NL, daar waren de Waalse dienstdoenders niet van gediend, prompt was ik mijn telefoon kwijt.Mijn spullen werden afgepakt en ik werd in een arrestantenbusje gegooid. Onder begeleiding van de Belgische ME kwam ik zo terecht in een prehistorisch cellencomplex te Brussel. Ik zou niet weten waar, na vrijlating ben ik door welwillende omstanders naar het station gebracht.Het inboeken was ook al een zooitje. Ik ben niet officieel in beschuldiging gesteld, mijn advocaat wilden ze ook al niet bellen. Ik werd met 9 anderen in een cel gepropt, ongeveer 1,5X3 meter, lekker knus. Na een paar uur werd ik meegenomen voor visitatie. De visitatie gebeurde in een open cel recht voor de vrouwen afdeling. Mazzel dat ik niet preuts ben, ze laten je rare dingen doen en plein publiek, slechts gehuld in adam’s kostuum.Na de visitatie werd ik overgebracht naar een andere cel, dit maal met 5 man in een ruimte van 1,5X2 meter. In het cellencomplex waar ik zat waren er ongeveer 200-250 medegevangenen, allemaal demonstranten en velen wat ouder. Een medegevangene kreeg wat hartproblemen, ze hebben hem een half uurtje laten liggen op de grond om uit te vogelen wat te doen. Uiteindelijk hebben ze hem maar meegegeven aan de ziekenbroeders, toen was de gozer al geruime tijd buiten bewustzijn.Ik heb nog een aantal uurtjes doorgebracht in de cel, interessante mensen gesproken maar dat is niet zo relevant.Bij mijn vrijlating had ik nog steeds geen officiële aanklacht waartegen ik kan protesteren, schijnt daar niet te hoeven. Ze waren ook niet bijzonder zuinig op mijn spulletjes, de helft is kwijt. Gelukkig heb ik per vandaag een advocaat in België geregeld, die weet misschien beter raad met die malloten daar.Brussel is zeker een dubieuze stad. Nu centjes vangen.RA 12-09-07 @ 02:40

EUROPEES VERRAAD!!!


Kees Walter
12 september 2007


Het continent is al weggegevenTerry Davis, secretaris-generaal van de Raad van Europa, heeft het volgende uit zijn strot kunnen duwen. Helaas in het Duits, de Engelse versie is niet benaderbaar. Commentaar overbodig. (Bovenaan staat Europarat, dat is Duits voor Europese Raad. Er staat dus niet Europa-rat).



Bron het vrije volk.