zaterdag 22 september 2007

WRR landverraad/!

Slaap zacht


Aad Leering


Een dubbele nationaliteit is geen probleem volgens de WRR, maar een paar jaar terug waren ook keurige partijen in de tweede kamer nog een andere mening toegedaan. De wal keert nu het schip en politiek en de media zetten alle zeilen bij om de crash te verdoezelen.


Nog niet zo lang geleden streed Fred Teeven met de nationaal kampioen mooipraten Ratelband om het lijsttrekkerschap van de partij Leefbaar Nederland. Ratelband, die als boodschap had dat het ervaren van problemen eigenlijk niets anders is dan een symptoom van te veel luxe en welvaart, zou nu zonder meer een hoge positie kunnen bekleden bij een van de drie regentenpartijen, bij de media of bij een van de adviesorganen die onze overheid rijk is. Want de laatste weken doet men weer hard zijn best om het domme volk in slaap te houden. Problemen, die zijn er helemaal niet !

Zo zijn we allemaal weer gelukkig volgens het SCP, omdat Fortuyn ons al een tijdje niet meer opzadelt met zogenaamde problemen, maar vooral ook omdat het economisch zo goed gaat. Vergeten wordt erbij te vermelden dat deze regering er ondanks een economische groei voor heeft gezorgd dat diegene die die groei hebben bewerkstelligd, de arbeider, er op achteruit gaat. Vanwege de gestegen ziektekosten, maar natuurlijk ook vanwege de gestegen gemeentebelastingen, de gestegen brandstofprijzen en de gestegen BTW. Zwartkijkers beweren dat er een diepe recessie op komst is, maar volgens de regering staat niets een begrotingsoverschot in 2010 in de weg. Gelukkig heeft de PvdA er ook nog eens voor gezorgd dat schoolboeken gratis worden, zodat we in ieder geval geen boete van de EU opgelegd krijgen omdat gratis schoolboeken gewoon bij Europees verdrag verplicht is. Hoera !

De EU is ook zo'n verhaal, gaandeweg komen we erachter dat een flink deel van onze souvereiniteit al overgedragen is aan de Brusselse bureaucraten zonder dat daar ooit onze toestemming voor is gevraagd. Dankzij Wiegel kennen wij geen bindend volksreferendum, en die ene keer dat we nee hebben gezegd werd vandaag door de regering netjes weggepoetst. Een nieuw referendum is niet nodig, het onderwerp is namelijk veel te moeilijk voor normale mensen en de regenten van de oude partijen hebben besloten dat het overdragen van onze souvereiniteit niets bijzonders is. Ik begin bijna te geloven dat dit hen gewoon is opgedragen door de werkelijke machthebbers binnen de EU. Kortom, het gaat goed met Europa. Halleluja !

Toen Nederland het besluit nam om troepen te sturen naar Afganistan werd daar stoer bij gezegd dat 'we' in 2008 weer zouden vertrekken. De van naastenliefde overlopende Middelkoop bazuinde echter overal rond dat Nederland misschien wel wilde blijven als andere landen ook wat zouden doen, met als gevolg dat het nog steeds afwachten is of er genoeg solidariteit is binnen de Navo om ook troepen te sturen. Dat Afganistan nooit vrede zal kennen dankzij de islamitische volksaard van de inwoners is iedereen nu wel duidelijk, maar wij gaan gewoon door met onze opbouwmissie. Hieperdepiep !

Diep respect overigens voor de soldaten daar, maar wat moeten we daar eigenlijk ? Kunnen we de soldaten niet beter op het kanaaleiland in Utrecht inzetten zodat de oudjes daar weer naar de winkels kunnen en misschien zelfs gewoon aangifte durven te doen van het Marokkaanse straatterrorisme ? Overigens is vandaag bekend geworden dat het hebben van een dubbele nationaliteit helemaal niet verkeerd is, zoals het CDA voorheen wel dacht. Trouwens, ook de Christenunie dacht er zo over. Maar de WRR heeft waarschijnlijk een cursus NLP gevolgd bij Ratelband en is er nu van overtuigd dat wij Nederlanders ongeschonden over gloeiende kolen kunnen lopen. Amen

Bak vol ellende!


Eerste bootvluchtelingen geland op Texel



Paul Kasteel 22 september 2007



Het lijkt een utopie, maar de werkelijheid komt met grote stappen dichter bij. Waar landen met verstandige leiders trachten het tij te keren of in ieder geval nog beheersbaar te maken, gaat onze opperclown Jan Peter gesteund door zijn linkse rakkers vrolijk door ons land om dit vakkundig naar de verdommenis te helpen.

Ik vraag mij wel eens af, wat Jan Peter tegen de Heer zegt, als deze hem op zondag vraagt wat hij er zo de afgelopen week weer van gebakken heeft. Ik denk dat de Heer na het aanhoren van het antwoordt spontaan de hemelse kroeg induikt om deze narigheid weg te spoelen en dat ook oude getrouwen in de hemel zoals Drees en den Uyl dit niet meer kunnen bevatten. Laat staan de ouders van deze gladde kop die zelfs voor een Philishave reclame geweigerd zou worden. En wat te denken van de vader en moeder van Jan Peter die hij iedere dag ( volgens eigen zeggen) Zou hij om ze zoet te houden een reisje naar Marokko of Turkijje - mams ik heb daar zulke goede vrienden - in het vooruitzicht stellen ?

Nee, dan President Nicolas Sarkozy van Frankrijk, die deze week in een uur durend TV interview aangaf hoe zijn illegale immigranten beleid er uit ziet. Nadat hij in mei tot President gekozen was, werd er gelijk een Ministerie van Immigratie, Integratie, Nationale Identiteit en Samenwerking opgezet.

Ik wil cijfers zien, zei Sarkozy deze week tegen Brice Hortefeux, het hoofd van dit ministerie en dat betekent dat, wil men in Frankrijk het vastgestelde quotum van uitwijzingen voor 2007 behalen, er nog in 3 maanden 11.800 illegalen moeten worden opgepakt en uitgewezen ( zonder verdere procesvoering). Het quotum voor dit jaar is vastgeteld op 25.000 illegalen die het land in 2007 dienen te verlaten, en wie inmiddels de Franse President heeft meegemaakt, weet dat hij zich aan deze cijfers gaat houden. "Ik ben dit verplicht ten opzichte van het Franse volk " vertelde hij deze week.

Frankrijk kent tussen de 200 en 400.000 illegalen op een bevolking van 63 miljoen inwoners en het groeiend aantal illegale immigranten is ook de gemiddelde Fransman inmiddels een doorn in het oog. "Slechts wij bepalen wie er binnen mag komen"zei Sarkozy verder, "wij bepalenhet quotum en de soort immigrant die nuttig kan zijn voor de Franse samenleving". Een DNA proef om malversaties te voorkomen met de claim dat er reeds een familielid in Frankrijk woont gaat tot het standaard pakket behoren.

Nu doen wij dat in Nederland natuurlijk ook. Nuttig betekent in ons land de vaste wil om niet te gaan werken, de overtuiging dat de belasting betalende nederlander nog wat meer in de buidel moet tasten om o.a. 30.000 uitgeprocedeerde asielzoekers te financieren, er voor zorgen dat er toch nog een paar stemmers op links overblijven, want de ietwat verstandige Nederlander heeft inmiddels wel begrepen dat je van deze linkse Politburo rakkers niets te verwachten hebt.

"Van de hogere inkomens wordt een hoge bijdrage gevraagd" verklaarde het oppehoofd van het BURO in haar troonrede, gemakshalve voorbijgaand aan het feit dat ook haar inkomensbudget weer verhoogd wordt ,en belastingen een woord is wat zij uitsluitend uit de geschiedenisboekjes kent. Ofschoon, beste lezeressen en lezers, dan duikt plosteling de vraag op, zou deze dame uit den Haag wel eens de geschiedenisboekjes geraadpleegd hebben ? Zij zou er dan snel achter gekomen zijn dat haar spaarvarkentje gevuld is met centen welke door opiumhandel en het voeren van andere bedenkelijke transacties tot stand gekomen is.

Denemarken heeft sinds enige tijd de leeftijd voor iemand die met een Deen of Deense wil huwen, maar zelf niet uit een EEG land komt verhoogd naar 24 jaar. Verder moet diegene die in het huwelijk wil treden, de Deense taal machtig zijn, en dient er affiniteit met het nieuwe vaderland te worden aangetoond. Over de maatregelen die in Zwitserland genomen worden schreef ik al eerder.

Opmerkelijk is dat in alle landen waar de regels verscherpt worden de oppositie uit de linker hoek komt. Ofschoon opmerkelijk ? Nee, eigenlijk niet, want links is door de geschiedenis heen de politieke richting geweest waar het uitdelen van een andermans geld verheven is tot een lompe brute eigenschap.

Hoe lang nog zo verder ? Ik zou zeggen , ga maar vast eens kijken op het strand, misschien komen ZE er aan.