zaterdag 22 september 2007

WRR landverraad/!

Slaap zacht


Aad Leering


Een dubbele nationaliteit is geen probleem volgens de WRR, maar een paar jaar terug waren ook keurige partijen in de tweede kamer nog een andere mening toegedaan. De wal keert nu het schip en politiek en de media zetten alle zeilen bij om de crash te verdoezelen.


Nog niet zo lang geleden streed Fred Teeven met de nationaal kampioen mooipraten Ratelband om het lijsttrekkerschap van de partij Leefbaar Nederland. Ratelband, die als boodschap had dat het ervaren van problemen eigenlijk niets anders is dan een symptoom van te veel luxe en welvaart, zou nu zonder meer een hoge positie kunnen bekleden bij een van de drie regentenpartijen, bij de media of bij een van de adviesorganen die onze overheid rijk is. Want de laatste weken doet men weer hard zijn best om het domme volk in slaap te houden. Problemen, die zijn er helemaal niet !

Zo zijn we allemaal weer gelukkig volgens het SCP, omdat Fortuyn ons al een tijdje niet meer opzadelt met zogenaamde problemen, maar vooral ook omdat het economisch zo goed gaat. Vergeten wordt erbij te vermelden dat deze regering er ondanks een economische groei voor heeft gezorgd dat diegene die die groei hebben bewerkstelligd, de arbeider, er op achteruit gaat. Vanwege de gestegen ziektekosten, maar natuurlijk ook vanwege de gestegen gemeentebelastingen, de gestegen brandstofprijzen en de gestegen BTW. Zwartkijkers beweren dat er een diepe recessie op komst is, maar volgens de regering staat niets een begrotingsoverschot in 2010 in de weg. Gelukkig heeft de PvdA er ook nog eens voor gezorgd dat schoolboeken gratis worden, zodat we in ieder geval geen boete van de EU opgelegd krijgen omdat gratis schoolboeken gewoon bij Europees verdrag verplicht is. Hoera !

De EU is ook zo'n verhaal, gaandeweg komen we erachter dat een flink deel van onze souvereiniteit al overgedragen is aan de Brusselse bureaucraten zonder dat daar ooit onze toestemming voor is gevraagd. Dankzij Wiegel kennen wij geen bindend volksreferendum, en die ene keer dat we nee hebben gezegd werd vandaag door de regering netjes weggepoetst. Een nieuw referendum is niet nodig, het onderwerp is namelijk veel te moeilijk voor normale mensen en de regenten van de oude partijen hebben besloten dat het overdragen van onze souvereiniteit niets bijzonders is. Ik begin bijna te geloven dat dit hen gewoon is opgedragen door de werkelijke machthebbers binnen de EU. Kortom, het gaat goed met Europa. Halleluja !

Toen Nederland het besluit nam om troepen te sturen naar Afganistan werd daar stoer bij gezegd dat 'we' in 2008 weer zouden vertrekken. De van naastenliefde overlopende Middelkoop bazuinde echter overal rond dat Nederland misschien wel wilde blijven als andere landen ook wat zouden doen, met als gevolg dat het nog steeds afwachten is of er genoeg solidariteit is binnen de Navo om ook troepen te sturen. Dat Afganistan nooit vrede zal kennen dankzij de islamitische volksaard van de inwoners is iedereen nu wel duidelijk, maar wij gaan gewoon door met onze opbouwmissie. Hieperdepiep !

Diep respect overigens voor de soldaten daar, maar wat moeten we daar eigenlijk ? Kunnen we de soldaten niet beter op het kanaaleiland in Utrecht inzetten zodat de oudjes daar weer naar de winkels kunnen en misschien zelfs gewoon aangifte durven te doen van het Marokkaanse straatterrorisme ? Overigens is vandaag bekend geworden dat het hebben van een dubbele nationaliteit helemaal niet verkeerd is, zoals het CDA voorheen wel dacht. Trouwens, ook de Christenunie dacht er zo over. Maar de WRR heeft waarschijnlijk een cursus NLP gevolgd bij Ratelband en is er nu van overtuigd dat wij Nederlanders ongeschonden over gloeiende kolen kunnen lopen. Amen

Geen opmerkingen: