zaterdag 29 september 2007

Smerige zaakjes.

IND besodemieterde de boel onder druk van links
Uit geheime(!) dossiers van de Immigratie- en Naturalisatie Dienst (IND) blijkt dat er veel Marokkanen en Turken zijn die tussen 1977 (toen Jopie den Uyl die uitgewerkte 'zielige gastarbeiders' niet terug stuurde maar hun heel dorp liet overkomen) en 2006 in het kader van die z.g. gezinshereniging meer dan acht 'partners' naar Nederland hebben gehaald, meestal uit hetzelfde dorp.

Na drie jaar, als die zoveelste 'partner' recht had op een verblijfsvergunning (en dus alle uitkeringen), werd de relatie verbroken en vervolgens begon de multiculturele show van voren af aan: de ex-vrouw en haar ex-man haalden vervolgens weer een nieuwe 'partner', meestal weer uit dezelfde achterlijke bergdorp, naar Nederland. Want daar kreeg je geld om niet. Daarnaast blijkt dat Nederland in de loop der jaren duizenden criminele vreemdelingen een verblijfsvergunning heeft verstrekt, ook in het kader van de gezinshereniging want die waren immers óók allemaal heel erg zielig....

Strafblad

Pas sinds 15 februari 2005 (30 jaar na het begin van de ongeremde instroom van allochtone nietsnutten) krijgen buitenlandse criminelen die willen gaan samenwonen met hun in Nederland woonachtige partner, niet automatisch meer een verblijfsvergunning. Maar tot die tijd hebben duizenden vreemdelingen met een strafblad (overvallen, drugshandel, geweldpleging) een lukratieve verblijfsvergunning in Nederland gekregen.

In het boek 'De Immigratieramp', dat komende maandag verschijnt, komt een verbijsterend beeld naar voren over een falend vreemdelingenbeleid en niet functionerende IND. Het boek is geschreven door Sietse Fritsma die van 2000 tot 2006 bij de IND werkte. Voor de mensen die het aandurfden om niet te trappen in de talloze 'politiek correcte' leugens en (vooral linkse) propaganda van de afgelopen tientallen jaren zal dit boek weinig nieuws bevatten.

Fritsma put uit een groot aantal geheime IND-dossiers waaruit hij, geanonimiseerd, citeert. De chaos die hij bij de IND aantrof, was zó groot dat het hem motiveerde om in 2006 lid te worden van de Tweede Kamer voor de Partij voor de Vrijheid (PVV). In De Telegraaf staat morgen een exclusieve voorpublicatie van het boek 'De Immigratieramp', dat komende maandag in Nieuwspoort wordt gepresenteerd.