donderdag 20 september 2007

HOOGVERRAAD=DOODSTRAF.

EU-thanasie op Nederland


Bottehond 20 september 2007

Bron:Het vrije volk.



Vanmorgen wist Elsevier te melden dat het kabinet besloten zou hebben geen referendum inzake de grondwet van de EUSSR te willen organiseren.

Valerie Giscard d'Estaing, oud president van Frankrijk, had aan de vooravond van het kabinetberaad inzake het nakende hoogverraad door Balkenende cum suis gewaarschuwd dat een referendum niet aan de orde zou moeten zijn. "Bij zo'n referendum kan een andere thematiek vervuilend werken", aldus de man die enige maanden terug de EUSSR regeringsleiders nog voor de voeten wierp bang te zijn om de waarheid over de zich ontplooiende superstaat flat out te delen met hun bevolkingen.

Wie het uitstekende artikel in Opinio van Michiel Visser met de sprekende titel "het bedrog van Balkenende" gelezen heeft, weet dat het van meet af aan de bedoeling was om tot een Europeese superstaat te komen. De onderliggende methode staat in Brussel bekend als de "methode Monnet", waarbij door kleine bureaucratische stapjes de superstaat zich met zo weinig mogelijk democratische controle en zonder de ongetwijfeld onwillige burgers inzicht te geven in de ware ontwikkelingen. Vast staat dus dat er sprake is van een al decennialang voortdurende samenzwering tegen de bevolking van de deelnemende landen. Eurocraten achten het volk kennelijk niet in staat de eigen belangen te kunnen begrijpen.

En nu zijn we dan toegekomen aan wat door eurocraten als het sluitstuk van de wording van de superstaat gezien wordt, de invoering van de europeesche grondwet, die, geheel in de lijn met de methode Monnet, "verdrag" genoemd wordt. De Raad van State acht een referendum niet noodzakelijk omdat het "verdrag" niet zou raken aan de Grondwet. Dit besluit kan niet anders dan politiek gemotiveerd zijn want de overdracht van souvereiniteit van het land raakt wel degelijk de fundamenten van onze natiestaat. Kennelijk beschouwt de RvS Nederland al als een provincie van de EUSSR, net als Laurens Jan Brinkhorst, de vleesgeworden arrogante antidemocratische eurocraat.

Nederlandse politici hebben er het voorbije jaar geen been in gezien de eigen bevolking te intimideren ("het licht gaat uit", "Er breekt een europeese oorlog uit bij een "Nee") en voor te liegen. Er zouden geen alternatieven zijn voor Nederland dan verder te integreren in de superstaat EUSSR. Dat dit een flagrante leugen is wordt door vrijwel de hele politieke elite en het journaille verzwegen.

Er zijn wel degelijk alternatieven die veel meer tegemoetkomen aan hoe de burger europese samenwerking voor ogen heeft, zelfs binnen de EU. Dat die alternatieven niet onderzocht en uitgewerkt worden door politiek en media is hét ultieme bewijs dat de burger, indien de souvereiniteit van die vrijzinnige natiestaat Nederland hem íets waar is, het zélf op zal moeten knappen. De elite van Nederland heeft zich met huid en haar overgeleverd aan een vijandelijke buitenlandse entiteit. Van hen valt niets meer te verwachten.

De onbeschaamdheid waarmee de burger monddood gemaakt wordt door géén referendum te organiseren over het de facto opheffen van Nederland is een zwendel die, indien zij doorgang vindt, enorme gevolgen zal gaan hebben voor de Nederlandse burger, die zijn onnozelheid later nog bitter zal betreuren. Stop de EUSSR. Het is onze allerlaatste kans.

Geen opmerkingen: